Alice van Aalderen

Alice Holistisch Therapeut

Holistisch Therapeut

Wanneer je vast loopt in het leven, op zoek bent naar dieper gelegen antwoorden of onverklaarbare lichamelijke klachten blijft houden, help ik je om de kern te ontmoeten. Als Holistisch therapeut help ik je graag bij het ontmoeten van jou kernvraag. In verbinding met jouw ziel, kijk ik naar het heden, verleden en voorouder geschiedenis. Mijn intuïtie en verbinding met het universum helpen mij, jou tot in de kern te kunnen zien.

Door te werken vanuit dit dieper gelegen niveau, begeleid ik jou. Deze begeleiding richt zich op bewustwording, inzichten en healing, zodat jouw universele levens energie weer kan gaan stromen en jij weer kan stralen vanuit jouw ware essentie.
Methodes die ik hierbij gebruik zijn o.a. Reiki, innerlijk kind werk, loslaat methodes, klankschaal massages, systemisch werk enz.
Voor meer informatie verwelkom ik je graag op mijn website.