Bedrijfsactiviteiten

Wil je stappen maken met je onderneming? Of ben je op zoek naar een nieuw concept of meer duidelijkheid over je product of dienst? Ik help je graag de juiste richting op met een duidelijk plan!
Mijn naam is Liesbeth Kingma en ik ben een multi-passioneel ondernemer, heb een groot netwerk, ben creatief en heb een enorme bulk aan ondernemerskennis. Daar kan ik jou mee helpen. Je gaat dus echt aan de slag om van jouw onderneming een succes te maken!
Sinds enkele jaren ben ik een spil in het Meppeler bedrijfsleven. Meppel heeft een fantastische dynamiek waar veel georganiseerd wordt. Daar doe ik graag aan mee. Zo heb ik in 2017 ZP Meppel opgericht, organiseerde ik sinds 2016 Open Coffee, introduceerde ik ZomerOndernemer in deze regio en ben ik manager van Businessclub Meppel.
Daarnaast help ik ondernemers en organisaties door ondersteuning te bieden aan een project of het opzetten en lanceren van een nieuw product of dienst. En sinds kort heb ik ook een mentorship programma voor ondernemers die heel goed zijn in hun vak maar moeite hebben met de facetten van het ondernemerschap.
Maar ik help jou ook graag met de strategie van je bedrijf. Welke doelen heb je voor de komende periode en hoe ga je die bereiken. En misschien nog wel interessanter; “Welke kansen laat jij liggen die zo voor het oprapen zijn?” Door mijn brede interesse en kennis kan ik je nieuwe inzichten bieden!

Lijkt je dit wat? Bel of mail me en dan plannen we een sessie!