Laden Evenementen

ZP Meppel evenement met gastspreker Arjen Lemstra

We nodigen je van harte uit voor een inspirerend evenement op dinsdag 11 juni met een speciale gastspreker: Arjen Lemstra.

Arjen Lemstra bekijkt de wereld door een zonnige bril en heeft een hekel aan negativiteit en pessimisme. Hij is een netwerk-expert, ondernemer sinds 1995, levensgenieter en optimist. Als belangrijke spil binnen de Nederlandse evenementenbranche, verbindt Arjen Lemstra mensen en bedrijven met plezier.

Met een enorm netwerk en een diep begrip van het belang ervan, deelt Arjen treffende voorbeelden en inzichten over hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoudt.

Daarnaast vertelt hij openhartig over de mooie, maar soms ook harde ondernemerslessen van de afgelopen 29 jaar. Zijn motto? “Survival of the Nicest!” De toekomst is aan de aardige mens.

"Survival of the Nicest" - Arjen Lemstra

Achtergrond

Jarenlang heeft Arjen Lemstra met zijn evenementenbureau Levensgenieters.nl de mooiste evenementen mogen organiseren. Creativiteit en het verhaal van de klant vertalen naar een live event was de kracht van dit bureau. In 2009 heeft hij samen met een compagnon EventSummit opgericht.

EventSummit is een uniek beursconcept waarbij iedere exposant gelijk is, en het verhaal centraal staat. Ondanks een bijna-faillissement in 2013 door een verkeerd businessmodel, is EventSummit nu, tien jaar later, met 500 exposanten en 5000 bezoekers het grootste eendaagse platform voor de totale evenementen- en festivalbranche in Nederland.

Laat je inspireren door Arjen Lemstra en zijn boeiende verhalen tijdens dit bijzondere evenement. Mis deze kans niet om te leren van een van de meest ervaren en optimistische netwerk-experts van Nederland.

Details

Starttijd: 19.30 uur (inloop 19.15)
Locatie: Herberg ’t Plein, Meppel

Kosten
Leden: Gratis
Niet-leden: €7,5

Inclusief 2x koffie/thee. Overige drankjes eigen rekening

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link en verzeker jezelf van een plek. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 11 juni!

Zorg dat je deze kans niet mist en kom genieten van een avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Tot dan!