Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezamenlijke bijeenkomst met Bruisend de Wolden en ZP Westerveld

21 november 2019 | 19:30 - 22:00

Hoe koude acquisitie toch heel warm kan zijn.

Donderdag 21 november 2019

Een avond georganiseerd voor alle ZP’ers in Meppel, De Wolden, Westerveld en omgeving. Hiermee een uitgelezen mogelijkheid om de netwerken te verbinden.
Bruisend ZP, ZP Meppel en ZP Westerveld organiseren nu voor het derde jaar een gezamenlijke bijeenkomst. Dit jaar heeft Bruisend ZP de eer om het te mogen organiseren.

Het thema van deze bijeenkomst is: 
Hoe koude acquisitie toch heel warm kan zijn;  de kunst van een goed gesprek volgens Maria Boelens.
Maria stelt zich voor
Maria Boelens, (1969) werkte na haar opleiding in diverse leidinggevende commerciële en advies- functies bij ABN AMRO en Delta Lloyd. In 2012 schreef zij het succesvolle boek ‘Klanten komen altijd van rechts’, waarin ze de klantgerichtheid in de Nederlandse retailbranche op pakkende wijze analyseerde en beschreef. Sinds 2013 is Maria Boelens partner bij Triple Blended;  een landelijk trainingsbureau voor klantsucces, leiderschap en ondernemersvaardigheden. Met meer dan 15 jaar ervaring stellen zij hun expertise ter beschikking voor het succesvoller maken van MKB-ondernemingen, grote ketens en organisaties in retail, horeca en dienstverlening. Zo train(d)e Triple Blended bijvoorbeeld Aldi, van Haren en PostNL.
Wat kun je verwachten?
Tijdens de bijeenkomst op 21 november a.s. verzorgt Maria een presentatie over haar kijk op, zoals ze het zelf zegt, haar hobby: koude acquisitie. Voor velen een lastig onderdeel van het ondernemerschap; voor Maria een uitdaging waaruit ze juist veel voldoening haalt.  Ook andere ZP netwerken uit de omgeving zijn benaderd.
Locatie en Programma 
De Westerbergen, Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten
19.00 uur inloop met koffie/thee en wat lekkers
19.30 uur inleiding/mededeling bestuur
19.40 uur presentatie door Maria Boelens
Zoals gebruikelijk sluiten we af met een borrel.
De koffie en twee consumpties nemen wij voor onze rekening.
Kosten
Deelname voor leden van ZP Netwerk Westerveld, ZP Meppel en Bruisend ZP is gratis. Niet-leden/try-outs betalen deze avond € 25,00.
Aanmelden 
Opgave tot 10-11 

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:00