Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mentaliteit en vaardigheid

10 april | 19:30 - 21:30

Mensen die zelf overtuigd zijn geraakt van hun mogelijkheden en die deze verder willen ontwikkelen, brengen organisaties naar een hoger plan. En daarmee ook de gestelde doelen. De motivatie om er echt voor te gaan bepaalt het uiteindelijke succes. Motivatie om het béter te doen, te léren, te scóren.
Als trainer stimuleert Jack Jobing op alle niveaus binnen organisaties de drive om het maximale te bereiken. De kracht van zijn trainingen zit hem in twee heilzame basisprincipes: geloof in eigen kunnen en realisme.
Jack maakt helder waar het om te doen is. Dat doet hij op een manier waar je niet omheen kunt. Hij vangt signalen op en doorziet de behoefte. Hij legt de vinger op de zere plek. Bij Jack – streetwise én operationeel en strategisch expert in sales en management – is dit een zaak van kennis, ervaring en gevoel.
Jack is echt en oprecht. Hij neemt geen blad voor de mond. Eindverantwoordelijken houdt hij een spiegel voor. Doorpakken is zijn devies.
Jack Jobing, trainer van Kenneth Smit Dé trainer en opleider van ondernemend Nederland!
Gáát voor resultaat

Het programma voor deze ZP avond:
Wat is het verband tussen mentaliteit en de benodigde vaardigheid om als professional succesvol/succesvoller te zijn.
Succes hangt immers af van vele factoren.
Door een duidelijke focus te leggen op mentaliteit en vaardigheid ben jij als ondernemer (nog) beter in staat om je staande te houden in lastige situaties. Daarnaast krijg jij voldoende handvatten hebt om een hoger rendement te bereiken voor zowel jou opdrachtgever als voor jezelf. Kortom een nuttige tijdsinvestering met meer dan voldoende praktische voorbeelden die je zelf de volgende dag in praktijk kan brengen.

Bekijk hier Jack Jobing

Gegevens

Datum:
10 april
Tijd:
19:30 - 21:30