Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee – (Klant)relaties door Liesbeth Kingma

28 mei 2021 | 08:30 - 10:00

Evenement Navigatie

Open Coffee Klant relaties

Wat personal branding en (klant)relaties met elkaar te maken hebben? Daar gaan we het over hebben tijdens de Open Coffee van 28 mei

Personal branding gaat over het ‘vermarkten’ van jezelf, maar dan wel op een authentieke manier. Het is daarom belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Een persoonlijk merk bestaat namelijk uit de echte jij: jouw kernwaarden en persoonlijkheid.

In het dagelijks leven gaan we allemaal relaties aan. Van buurvrouw tot partner tot vrienden. Dit doe je vaak zonder erbij na te denken. Toch vinden we dit in ons zakelijk leven vaak best lastig.

Mijn naam is Liesbeth Kingma. Business strateeg en aanjager van lokaal ondernemerschap. Vanuit mijn lokale betrokkenheid bij ondernemers en mijn achtergrond in de retail weet ik dat (klant) relaties van enorme waarde zijn.

Wil jij weten wat jou authentiek maakt en hoe je dit inzet in jouw klant relaties? Ik zie je graag op 28 mei! Meld je aan via de link hieronder in het ‘Gegevens-blok’, dan ontvang je binnenkort een Teams-link.

Organisator

ZP Meppel
Telefoon
+31625138197
E-mail
info@zpmeppel.nl