Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee Ontbijt- Boekhouden is zo gek nog niet

6 november 2020 | 09:00 - 10:00

De kunst van het leven is mee te veranderen als het leven verandert.

 

Vrijdag 6 November is er weer een Open Coffee Ontbijt van ZP Meppel.

 

Maarreh…  gaat die dan wel door?

 

Ja en nee.

Want samenkomen is nu geen goed idee. Dat gaan we dus niet doen.

Wat dan wel? Een open deur misschien, maar we gaan het online doen. Inmiddels zijn we daar ook wel wat aan gewend geraakt. Velen komen er zelfs achter dat deze manier van werken hen meer brengt dan ze verwacht hadden.

Dus ja, de Open Coffee gaat door.

 

Nu is er een probleem. En als er iets is waar we niet gelukkig van worden, dan zijn dat wel problemen. Oplossingen, daar worden we pas warm van.

 

Probleem: gastspreker Leo Hans zou ons laten kennismaken met Personal Mapping, een manier om beter naar jezelf en je gedrag te kijken. Leo heeft aangegeven dat het een dusdanig interactieve presentatie is, dat die zich niet leent voor een online omgeving. Dit moeten we dus maar even tegoed houden tot een later moment.

 

Oplossing: Algert wil ons laten kennismaken met Minimal Bookkeeping, een manier om met zo weinig mogelijk inspanning gegevens te hebben om daarmee naar je bedrijf te kunnen kijken. Het zal een presentatie zijn, met tussendoor momenten om vragen te stellen over uiteenlopende onderwerpen.

 

Onder de titel “Boekhouden is zo gek nog niet” neemt Algert ons, aan de hand van voorbeelden, mee in zijn wereld van informatie verzamelen, -bewerken, -beoordelen en -verstrekken. Wat wil je weten en waarom, hoe kom je aan je informatie en wat doe je ermee. Het gaat om overzicht krijgen en inzicht hebben, om de juiste dingen te kunnen doen.

 

  • De presentatie gaat met TEAMS, inmiddels wel bekend. Wil je er bij zijn, meld je dan aan.
  • Het begint om 09.00 uur, om 10.00 uur zijn we klaar.
  • Heb je een specifieke vraag of een onderwerpen waar jij graag wat meer van wilt weten, dan kun je die doorgeven. Als het lukt willen we vooral onderwerpen behandelen die je nog niet weet. Dat is wel zo prettig.
  • Zorg zelf even voor een pot koffie of thee en eventueel een lekkernij erbij.
  • Zoek elkaar op en ga -op gepaste afstand- met 2 of 3 man bij elkaar zitten en maak het gezellig.

 

Gegevens

Datum:
6 november 2020
Tijd:
09:00 - 10:00
Site:
https://forms.gle/trVBGxq89CvwEkQK8