Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Overzicht met Outlook

27 september 2019 | 13:00 - 17:00

Leden: Gratis Niet-leden: 24,50

Evenement Navigatie

Weer de controle over jouw (altijd volle) mailbox? Krijg super handige tips en tools over Outlook van Sander Kats.

E-mailen, we doen het dagelijks. Dat betekent dat er in je mailbox van alles gebeurt.  Outlook is al jaren hét programma om je e-mail in te behandelen en heeft een heleboel functionaliteiten om je e-mailstroom te hanteren en behapbaar te maken. Ken jij deze handige functies al? Leer in deze workshop welke tools binnen Outlook je kunt inzetten om je mailbox te automatiseren en krijg handige tip en trucs om sneller te worden in het scheiden van e-mail en werk. Lees hier  Sander zijn blog over e-maildruk en wat Outlook voor je kan doen.

Ook laat Sander je de Contact Manager plug-in voor Outlook zien die beschikbaar is in een zakelijk Office365 account. Hiermee kun je redelijk eenvoudig je leads en deals bijhouden en koppelen aan je andere Outlook functies.

Sander Kats is trainer in computervaardigheden en adoptiespecialist in Office365. Hij heeft een achtergrond in het onderwijs en zich daarna verdiept in mediation en computervaardigheden. Toen Sander als zelfstandige is begonnen, kwam het werken in The Cloud in opkomst en daarmee ook het nieuwe werken, dus opnieuw op zoek naar handige manieren van digitaal (samen)werken.

Datum: 27 september 2019

Tijd: vanaf 13:00 inloop, start workshop 13:30 tot 16:00 uur, vanaf 16:00 uur rondleiding en borrel met Bwoners van Bhome@work

Max. deelnemers: 15

Wat neem je mee:

  • Laptop
  • Outlook
  • Bij voorkeur ook Office 365 (Office 365 is niet persé noodzakelijk maar geeft wel meteen zoveel meer mogelijkheden)

Aanmelden

Ben je nog geen deelnemer? Meld je dan snel aan!

Gegevens

Datum:
27 september 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Kosten niet-leden:
24,50

Locatie

Bhome@work
Zomerdijk 9e
Meppel, 7942 JR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie