Laden Evenementen

Leuk! Een interactieve workshop door Femke van Houwelingen waarin je (beter) leert schrijven!

Want als ondernemer is schrijven een onmisbare skill. Je hebt namelijk teksten nodig voor je site, je e-mails, je social media en misschien ook je drukwerk. En hoe handig als jij zélf beter kunt schrijven en het niet hoeft uit te besteden? Hoeveel makkelijker wordt het dan om ‘even’ snel een nieuwsbrief rond te sturen? Een nieuw aanbod op je site te zetten? Een social media bericht online te gooien waar reacties op komen? Hoeveel meer lezers tover jij dan om in klanten?


Vind jij schrijven best lastig? Want:

  • Hoe blijf je kort & bondig maar vertel je wel alles?
  • Hoe breng je structuur aan in je verhaal en tekst?
  • Hoe maak je je tekst persoonlijk & leuk?
  • En hoe verkoop je met je tekst, zonder irritant verkoperig te worden?

Kom dan naar deze workshop!

 

Wat gaan we doen?

Je krijgt heel veel tips om jouw teksten te verbeteren. En het leuke is: je kunt ter plekke je eigen tekst(en) erbij pakken en per onderdeel kijken hoe je scoort en of het beter kan.

 

Voorbereiding

Neem je laptop mee en bedenk vooraf alvast even welke tekst voor jou het meest belangrijk is. In de meeste gevallen is dat de salespage (aanbodpagina) van jouw belangrijkste aanbod. Je kunt natuurlijk ook een tekst printen en meenemen!


Kosten

Gratis voor leden ZP Meppel, € 10,- voor niet-leden. Na aanmelding kom je op een pagina waar je kunt betalen.

 

Over Femke van Houwelingen

Femke heeft ruim 15 jaar marketingervaring en leert onderneemsters praktische marketingskills. Ze helpt niet alleen met strategie (wie ben je, wat doe je, voor wie doe je dat en hoe?) maar ook met uitvoering (teksten, social media, e-mailmarketing, webinars en meer) Voor meer klanten, omzet en vrijheid. Haar missie is marketing makkelijk(er) maken. Meer info op www.femkevanhouwelingen.com.

 

Wil je erbij zijn? Geef je snel op! 👇🏼

(Het evenement is gratis voor leden en € 10,- voor niet-leden. Na aanmelding word je automatisch doorgeleid naar een betaalpagina.)