Laden Evenementen

Graag nodigen wij jullie uit voor ons eerste Vroege Vogels Ontbijt van het nieuwe jaar, op 19 januari. Spreker is Dik Zantingh van Leefstijlhuis Meppel, die ons zal inwijden in de geheimen van een gezonde levensstijl.

Waarom Leefstijlhuis Meppel?

In deze moderne tijden, waar informatie overal en altijd beschikbaar is, kan het een uitdaging zijn om door de bomen het bos te zien, zeker als het gaat om een gezonde levensstijl. Leefstijlhuis Meppel biedt niet alleen antwoorden op al je vragen over een gezondere levensstijl, maar biedt ook persoonlijk advies en ondersteuning op jouw pad naar welzijn.

Leefstijlpijlers van Leefstijlhuis Meppel

Leefstijl is meer dan alleen je dagelijkse routine; het is de essentie van hoe je leeft. Leefstijlhuis Meppel werkt met acht pijlers voor een gezonde levensstijl, gebaseerd op bewezen modellen zoals de BRAVO-factoren en het model van Positieve Gezondheid. Deze pijlers zijn: Voeding, Beweging, Ontspanning, Slaap, Omgeving, Verzorging, Zingeving en Mentaal welbevinden.

Kom naar ons Vroege Vogels Ontbijt en ontdek hoe Leefstijlhuis Meppel je kan helpen bij het maken van bewuste keuzes voor een gezondere leefstijl.

 

We zien je graag op 19 januari bij Leefstijlhuis Meppel aan de Ceintuurbaan 106 in Meppel.

Kosten Leden 5,-
Kosten niet leden 10,-

Opgave Vroege Vogels