Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop “Succesvolle acquisitie”

14 november 2017 | 09:00 - 11:30

Leden: Gratis Niet-leden: € 19.95

Pak je na lang treuzelen en tig keer uitstellen eindelijk eens de telefoon om aan koude acquisitie te beginnen en… is het telefoongesprek alweer ten einde voordat je jouw punt hebt kunnen maken? Of pleeg je tien telefoontjes en kom je er daarna pas achter dat je eigenlijk tien andere bedrijven had moeten bellen? Of heb je een in jouw ogen perfect verkoopgesprek gehouden, maar de deal niet met een handdruk kunnen bekrachtigen? Was in alle voorgenoemde situaties je voorbereiding wel voldoende? Heb je voldoende inzicht in jouw doelgroep en sluit de gevolgde tactiek hier wel bij aan?

Sander Bennink, commercieel directeur van Payned Payrolling schreef samen met zijn compagnon in 2013 het boek Koud, Kouder, Koudst. Volledig gebaseerd op vele uren praktijkervaring. En succesvol! Sinds de oprichting in 2007 is Payned uitgegroeid tot een marktbepalende speler met tientallen procenten groei, ieder kwartaal weer. De groei is voor het grootste deel te danken aan de acquisitie, koude acquisitie wel te verstaan.

Tijdens deze workshop word je klaargestoomd voor succesvolle acquisitie in de breedste zin van het woord. Denk vooraf goed na over je waarde propositie. Wat levert een samenwerking met jou bedrijf nu eigenlijk op? Vanuit je propositie gaan we toewerken naar een succesvol acquisitiegesprek. Deze workshop is geschikt voor alle ZP’ers (zzp’ers) in de regio.

Het belooft een interactieve maar vooral leerzame ochtend te worden in de mooie locatie van Payned in Staphorst. De ochtend begint om 09.00 uur (inloop vanaf 08.30) en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Tot 11.30 uur is er volop gelegenheid voor vragen aan Sander en om te netwerken.
De ochtend is inclusief koffie/thee. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij en geef je op via info@zpmeppel.nl
Mocht je deelnemer willen worden van ZP Meppel, en je vóór 14 november inschrijven als deelnemer, dan is deze workshop voor jou gratis.

Gegevens

Datum:
14 november 2017
Tijd:
09:00 - 11:30
Kosten:
Gratis
Kosten niet-leden:
€ 19.95

Locatie

Payned payrolling
Wethouder Ohmannstraat 6
Staphorst, 7951 SB Nederland
+ Google Maps
Website:
https://payned.nl/