Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZP Learning: NLP

2 oktober 2018 | 19:30 - 21:30

Leden: €200 Niet-leden: 250.-

Evenement Navigatie

Deze learning wordt verzorgt door Inge Kats-Brekelmans van TRAINiNGE
Inge startte al bijna 20 jaar geleden met wat men “persoonlijke ontwikkeling” noemt. 10 jaar geleden kwam ze na een burnout met NLP in aanraking en werd zo enthousiast dat het haar niet meer heeft losgelaten. Ze volgde opleidingen, liep stages, en geeft inmiddels 6 jaar NLP trainingen.
NLP is een methode die je bewuster maakt van veel dingen die je onbewust doet. Hierdoor kun je je communicatie, je relaties en zelfs je leven verbeteren.
Voor jou als ZP’er zal ze 4 avonden gaan geven waarin je kennismaakt met NLP, het ervaart, zodat je meteen ook het geleerde in de praktijk kunt toepassen, zowel zakelijk als privé.

• Avond 1: Wat is NLP en de basis: hoe werkt communicatie en afstemmen op een ander, hoe vergroot je je ”klikvermogen”.

• Avond 2: Op welke andere manieren kun je naar een probleem/gedrag kijken zodat je meer keuzemogelijkheden krijgt. Een mooie manier om “milder” naar je eigen gedrag en dat van medemensen te kijken.

• Avond 3: Hoe komt het dat er conflicten/minder gemakkelijke gesprekken ontstaan en hoe kun je daar op een gezonde manier mee omgaan? Wat helpt en wat juist niet in je gedrag hierin.

• Avond 4: Het beïnvloeden van je eigen stemming en die van anderen.

Kortom, 4 leuke, leerzame avonden, waarin je leert over jezelf en anderen in een ontspannen sfeer en wat je direct kunt inzetten in de praktijk.Jouw investering voor deze avonden is: Geen €325,- maar (niet leden) €250,- en leden betalen zelfs maar €200,-
Deze learning doen we in samenwerking met Bruisend ZP de Wolden en ZP Westerveld.
Data: 18-09, 2-10, 16-10, 6-11
Locatie volgt.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€200
Kosten niet-leden:
250.-