Gertjan Holterman

Werving & selectie

Werving & selectie in de profit-sector

AT7T9 werving & selectie, management, sales en marketing vacatures in de profitsector (MKB) voor Hbo’ers en WO’ers

“Ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden”

Nadat ik de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) had afgerond, een aantal jaren in het buitenland had gewerkt en een avontuur van 3 jaar als ondernemer in de sport had beleefd, koos ik in 1994 voor een carrière in de arbeidsbemiddeling. Een vak waar alles in zit: commercie, organisatie, personeelsontwikkeling en vooral erg veel dynamiek. Na 18 jaar te hebben gewerkt voor mooie organisaties in commerciële, management- en directiefuncties ben ik in 2013 gestart met AT7T9 werving & selectie. Inmiddels is het netwerk van AT7T9 uitgebouwd naar contacten en opdrachtgevers in het hele land. Ik word gevonden als het gaat over management, sales en marketing vacatures op HBO en WO niveau.

 

 

Mijn businessmodel kenmerkt zich door het “nieuwe werken”: als Zelfstandig Professional werk ik veel samen met andere gespecialiseerde kleine partijen die toegevoegde waarde kunnen leveren aan de dienstverlening van AT7T9. Ik ben daarbij de initiator. Ook koppel ik mijn relaties aan voor hen relevante partijen uit mijn netwerk.

De klanten van AT7T9 bevinden zich in de profitsector, met name MKB bedrijven en een enkele corporate. Branches waarin ik werk zijn de food, IT, techniek, maakindustrie, zakelijke dienstverlening en HR-dienstverlening.

Elke dag gebeurt er wel weer wat nieuws, dat maakt dat ik nooit uitga van vaste patronen en aannames. Elke dag moet ik scherp zijn! De ontwikkelingen in onze branche gaan snel en zijn boeiend, met name op digitaal gebied. Uiteraard volg ik deze en pas ik de relevante technieken toe! Maar ik ben er ook van overtuigd dat de grootste toegevoegde waarde van AT7T9 zit in de persoonlijke aandacht die ik geef aan kandidaten en opdrachtgevers. Ervaar het eens, neem gerust contact op!