Mabel Baumgarten

Vlotte Tantes

Bemiddelaar van officepersoneel met flair

Een goed geoliede administratieve machine is de levensader van elke organisatie. Of je nu op zoek bent naar een receptioniste, (medisch) secretaresse, administratief medewerkster, of een HR-medewerker, ze vormen de kern die ervoor zorgt dat jouw bedrijf soepel draait.
En wie staat paraat om jou te helpen bij het vinden van die perfecte Vlotte Tantes voor jouw administratieve team? Juist, dat ben ik! Mijn naam is Mabel Baumgarten, en ik breng mijn ruime ervaring in werving en selectie samen met mijn expertise op het gebied van HR in verschillende sectoren. Ik kan snel inschatten welk type persoon jouw team nodig heeft, welke vaardigheden cruciaal zijn, en wie perfect past binnen de cultuur van jouw organisatie. En laten we eerlijk zijn, een beetje pit is altijd welkom, want laten we de bedrijfswereld niet vergeten: die verandert ook mee met de tijd.