Borrelen, lekker eten en kletsen

Borrelen, lekker eten en kletsen

Met maar liefst 35 ZP-ers hebben we dinsdagmiddag gezellig het jaar afgesloten. Tijdens de kerstborrel bij  ‘Samen Vooruit’ werden we verwend met een heerlijk buffet van ZP-Meppel lid Esther van der Woude, eigenaresse van Es & Es Catering.

De nieuwe leden werden van harte welkom geheten en ook de ‘nieuwsgierige’ ZP-ers werden in ‘the spotlights’ gezet en hebben zich voorgesteld. Het bestuur maakte bekend dat er een aantal werkgroepen zijn gevormd. Verschillende leden gaven aan het bestuur te willen ondersteunen en zodoende bestaan nu de werkgroepen communicatie, financiën en organisatie. Wellicht wordt op termijn de werkgroep samenwerking opgestart.

Na het eten werd er in verschillende groepen volop gekletst aan de hand van vragen uit de ‘Kletspot’. Een mooie manier om elkaar nog beter te leren kennen en samen ervaringen te delen. Een mooie en waardevolle afsluiting van het jaar.

Een deelnemer van ZP Meppel vatte de avond als volgt samen: “Een uiting van vreugd op deze dolle avond: wat een heerlijk avond was dit! ZP Meppel op z’n allerbest. De atmosfeer was naar mijn gevoel pure reclame. Kwam ik die bij alle netwerkjes maar tegen.”

We hopen elkaar in 2019 weer te mogen ontmoeten en te inspireren, tot dan!