Door samenwerking van ZP’ers ontstaat mooie website K & EA 44

Door samenwerking van ZP’ers ontstaat mooie website K & EA 44

Begin dit jaar bestond mijn bedrijf drie jaar en was opfrissen van de website dringend nodig.

Wie laat je een dergelijk belangrijk medium bouwen? Uiteraard wil je zelf de touwtjes in hand houden, echter moet je wel bij je eigen business blijven en er specialisten in betrekken.

Dus heb ik binnen mijn netwerk gekeken en uiteindelijk twee specialisten binnen het ZP Meppel netwerk gevonden. Teksten moeten duidelijk en leesbaar zijn en met Johan Debbenhof was een goede tekstschrijver snel gevonden. Samen met hem is mijn eigen idee geworden tot begrijpbare teksten, waaruit ook mijn boodschap naar voren komt. Maar Johan is meer, door te sparren liet hij me ook kijken naar mijn eigen ik en mijn bedrijf. Een waardevolle toevoeging.

Het ontwerp en de realisatie is gedaan door Saskia de Jonge van Duidelijk Sas. Haar offerte en ideeën pasten het best bij mijn beeld van de site. Door samen te sparren werd vanuit een eerste schets de website vormgegeven en ontstonden ook nieuwe dingen. Samen creatief zijn. Saskia heeft een duidelijke visie en staat open voor inbreng van de opdrachtgever en weet dat creatief te vertalen.  Mede door de inbreng van Johan, die ook overleg had met Saskia kwamen onder andere de quotes van de relaties en portfolio er bij. Hiervoor waren ook een aantal van mijn relaties nodig wat heeft geresulteerd tot een waardevolle toevoeging op de site.

Mooie samenwerking van ZP’ers met een prachtig resultaat, waar we alle drie trots op kunnen zijn. Op naar de volgende…….

Groet Wim Meijer van K & EA 44