Gebruik je netwerk!

Gebruik je netwerk!

Dinsdagavond 24 april waren we te gast bij Wim Meijer in het nieuwe kantoor van KE&44. De avond ging over kennis en gebruik maken van elkaars netwerk.
“Een oude werkgever van mij zei altijd; er is in zakendoen maar één ding belangrijk en dat is kennis en kennissen, maar vooral weten welke kennis welke kennis heeft.”
Wim vertelde aan de hand van een aantal voorbeelden hoe hij samenwerkt met collega’s en wat hem dat oplevert. Maar dat het ook belangrijk is om je netwerk te kennen.
Al snel kwamen we die avond daardoor op een belangrijk punt; ZP Meppel organiseert juist deze ZPM avonden om elkaar beter te leren kennen. Maar waarom zijn er niet meer leden en waarom zie je vaak dezelfde gezichten?
We hebben daarom met elkaar gepraat over wat er nodig is om meer deelnemers van ZP Meppel aanwezig te laten zijn op de ZPM avonden. Maar dat kunnen we natuurlijk het beste vragen aan de mensen die er niet bij waren.
Het levert daadwerkelijk interessante punten op als je elkaar beter kent. Zo zijn er vele samenwerkingen ontstaan. Maar zijn er ook binnen ZP Meppel al interessante opdrachten naar elkaar toegeschoven. Daarbij kunnen er ook nieuwe interessante ideeën en kansen ontstaan als je elkaar wat beter kent, en kunnen we elkaar oplossingen aanreiken voor vragen en problemen.
Na deze avond zijn er alweer diverse interessante initiatieven opgepakt door de aanwezigen.
Laat ons eens weten wat ervoor nodig is om jou te laten aansluiten aan deze avonden!