In de spotlights: Hannette Webbink

Deze keer richten we de spotlights op Hannette Webbink, een ervaren coach en trainer die zich specialiseert in de begeleiding van hoogsensitieve personen (HSP). Met haar unieke aanpak helpt Hannette mensen die door stress, werkproblemen, relatiedifficulties of traumatische ervaringen een deel van zichzelf zijn kwijtgeraakt, om weer in hun kracht te staan.

Over Hannette en haar missie

Hannette heeft een rijke ervaring van zo’n 30 jaar in het begeleiden van mensen met diverse problematieken. Haar passie voor het werken met HSP en intuïtie leidde haar 15 jaar geleden naar het oprichten van haar eigen praktijk, KARAH. Haar drijfveer? Mensen helpen om leiderschap over hun leven te nemen en zichzelf terug te vinden.

Hannette’s unieke aanpak: KARAH-methode

De KARAH-methode, ontwikkeld door Hannette, focust op het ontsluiten van het onbewuste. Deze diepgaande zelfkennis stelt mensen in staat om hun hoogsensitiviteit en de verwerking van ervaringen te begrijpen. Met dit inzicht kunnen ze duurzame veranderingen in hun leven doorvoeren, met de effectieve tools die Hannette biedt.

Diensten die het verschil maken

Hannette biedt een scala aan diensten, waaronder coaching, therapeutische coaching, en training, specifiek afgestemd op de behoeften van HSP’ers. Haar benadering is zowel helend als transformerend, gericht op persoonlijke groei en zelfontdekking.

Een uitnodigende filosofie

Hannette’s warme en uitnodigende benadering wordt weerspiegeld in haar slogan: “Je bent van harte welkom!” Deze houding is kenmerkend voor de veilige en accepterende ruimte die ze creëert voor haar cliënten, waar ze zichzelf kunnen zijn en werken aan hun herstel en ontwikkeling.

Hannette Webbink en KARAH staan voor transformatie, begrip, en zelfleiderschap voor hoogsensitieve personen. Met haar jarenlange expertise en toegewijde aanpak is Hannette een baken van hoop en verandering voor velen binnen en buiten de ZP Meppel gemeenschap.

Wil je meer weten over Hannette? Neem gerust contact met haar op!

Tel. 06- 81602606

info@karah.nl

www.karah.nl