In de spotlights: Jules van der Laan

Mini Opslag Meppel biedt bedrijven en particulieren een flexibele en veilige opslagoplossing. Of je nu ruimte nodig hebt voor een maand of voor een langere periode, er is altijd een passende opslagunit beschikbaar.

Over Mini Opslag Meppel

Mini Opslag Meppel, opgericht door de lokale ondernemer Jules van der Laan, is een bedrijf dat geworteld is in de Meppeler gemeenschap. Met een achtergrond in transport en opslag, biedt Jules nu 245 opslagunits aan op twee verschillende locaties. Deze units variëren van 1m³ tot meer dan 60m³, waardoor er voor elke behoefte een geschikte opslagoplossing is.

De Kracht van Persoonlijke Service

Jules onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering en zijn vermogen om klanten te voorzien van deskundig advies over hun opslagbehoeften. Door zijn ervaring in de transportsector weet hij precies hoe je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. En mocht de gekozen unit toch niet passen, dan kunnen klanten gratis overstappen naar een andere grootte.

Diensten op Maat

Bij Mini Opslag Meppel staat self storage centraal. Jules zorgt voor de perfecte opslagruimte en geeft advies waar nodig. De rest, zoals het inrichten en gebruiken van de opslagunit, doen de klanten zelf. Dit flexibele concept past uitstekend bij zowel korte als langdurige opslagbehoeften.

Contactgegevens

Wil je meer weten of heb je een opslagoplossing nodig? Neem dan contact op met Jules via telefoon: 0522-243838 of bezoek de website: www.miniopslagmeppel.nl.