In de spotlights: Klariena Bouma

We zijn blij om Klariena Bouma eens goed in de schijnwerpers te zetten. Ze is niet alleen een boegbeeld in het sociaal domein, maar ook een inspiratie voor ons allemaal bij ZP Meppel. 

Klariena is de kracht achter Klariena Trainingen, Teams & Advies. Met een schat aan ervaring in de jeugdhulpverlening biedt ze niet alleen trainingen en workshops, maar staat ze ook klaar met advies en acteerwerk. Haar missie? Jou en je organisatie sterker maken!

Klariena Bouma

De persoon achter de professional

Klariena komt uit het hart van Meppel en heeft meer dan 15 jaar gewerkt in allerlei rollen binnen de jeugdhulpverlening, met een bijzondere focus op autisme. Haar ervaringen en de drang naar verbetering dreven haar om in 2020 de stap naar het ondernemerschap te zetten. Met een frisse blik en een hoop vragen (“Waarom doen we dit zo?”) ging ze op onderzoek uit om te laten zien dat het anders kan.

Klariena’s unieke aanpak

Met een motto van “alles is mogelijk”, staat Klariena open voor elke uitdaging. Haar kracht ligt in het samen zoeken naar oplossingen en indien nodig verwijst ze je door naar de juiste mensen. En haar levensmotto? “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Daarmee omarmt ze elke nieuwe uitdaging met open armen.

Diensten die het verschil maken

Of het nu gaat om trainingen voor professionals, workshops over autisme, intervisie bijeenkomsten, acteerwerk of teamcoaching, Klariena staat voor je klaar. Haar veelzijdige aanbod is gericht op het versterken van zowel individuen als teams binnen het sociaal domein.

Zo kun je Klariena bereiken

Geïnspireerd door Klariena’s verhaal en benieuwd wat ze voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op:

“Samen iets verbeteren begint met vertrouwen, luisteren,
vragen, delen en vooral doen wat werkt!”
– Klariena