In de spotlights: Mabel Baumgarten

Match made in Heaven!

Of het nu prive of zakelijk is zonder overzicht en goede administratieve ondersteuning ben je nergens. Een officemanager, (medisch) secretaresse, administratief medewerkster, een HR-medewerker noem ze maar op. Voor bedrijven groot en klein zijn het vaak de regelaars en zorgen ze binnen je organisatie, onderneming of instelling dat vaak alles op rolletjes loopt en op tijd is geregeld. Iedere organisatie heeft ze of heeft ze keihard nodig. Een bedrijfs – ”regelaar”… ook wel Vlotte Tante genaamd. Hoe kom je nu aan Vlotte Tantes voor die ondersteunende rollen? Daar kom ik om de hoek kijken.

Wie ben ik?

Ik ben een enthousiaste en nieuwsgierige HR specialist. Mijn jarenlange ervaring in de werving en selectie combineer ik met mijn HR-ervaring in de zorg, zakelijke dienstverlening en andere branches.

 

 

Mijn werkwijze?

Ik kijk niet alleen naar de CV maar juist naar de verborgen talenten en karaktereigenschappen. Hoe sluiten persoonlijke drive en ambitie aan. Een match op cultuur en DNA van de organisatie.

 

Wat lever ik?

Mijn netwerk, opgebouwd in ruim 25 jaar en mijn persoonlijke benadering zorgen voor binding van de beste kandidaten in Noord- Nederland. Dit is de reden waarom de afgelopen twee jaar veel van mijn klanten succesvol zijn geholpen aan een match met een Vlotte Tante. Bij organisaties in de regio Drenthe, Friesland of Groningen (ik ben ook nuchter en no-nonsense) voel ik me het meest thuis.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of heb je een concrete vacature waar je eens over wilt sparren? Neem dan vrijblijvend contact met me op via 06-23897827 of mabel@vlottetantes.nl.

www.vlottetantes.nl