Open Coffee Ontbijt met Hilde Jagerman

Open Coffee Ontbijt met Hilde Jagerman

Op woensdagochtend vond het eerste Open Coffee Ontbijt van 2019 plaats. We werden gastvrij ontvangen door Jaap en Petra de Boer van Herberg ’t Plein. In het kader van hun 33 jarig bestaan boden zij ons een heerlijk ontbijtbuffet aan.

Na verschillende pitches van enkele bezoekers kreeg Hilde Jagerman – alias het Creatief Brein – de microfoon. Hilde inspireerde ons door het vertellen van haar ervaringen met het gebruik van social media. Haar belangrijkste boodschap: wees jezelf! Je volgers zijn ook maar gewoon mensen die zoeken naar connectie. Een connectie maken gaat makkelijker als je jezelf laat zien, laat zien wie je bent en wat je bezig houdt. Niet alleen de perfecte plaatjes en beelden, maar ook de mindere. Ga eens live op facebook of instagram, hoe eng je dat ook vindt. En onthoud: het hoeft allemaal niet zo serieus.

Deze eerst Open Coffee ochtend in een nieuw jasje bleek een groot succes. Ruim veertig gasten waren deze ochtend aanwezig. Hilde had de luisteraars duidelijk enthousiast gekregen, want social media stond vol met nieuwe berichten!