Pauline de Wilde; ‘Lef tonen’, gewoon doen!

Pauline de Wilde; ‘Lef tonen’, gewoon doen!

Drie netwerken voor Zelfstandige Professionals uit Drenthe organiseerden samen een inspiratie bijeenkomst bij de Rabobank in Meppel. In het kader van verbinden, netwerken en inspireren waren alle leden van ZP Westerveld, Bruisend ZP de Wolden en ZP Meppel uitgenodigd. Ruim vijftig Zelfstandige Professionals uit de regio Zuidwest Drenthe kwamen bijeen.
De presentatie was in handen van Pauline de Wilde, o.a. bekend van RTL. Enthousiast bracht ze haar boodschap over hoe belangrijk het is om “Lef te tonen” als je iets wilt bereiken. Wat zijn voor- en nadelen van Lef tonen en wat gebeurt er als je géén Lef toont. Met een interactief programma kregen de deelnemers antwoord op deze vragen. Er werd ook nog eens bevestigd dat het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te verzamelen, elkaar te inspireren, samen te werken én mensen in je buurt te hebben die positief kritisch zijn en je nieuwe energie geven.
Aan het einde van de avond werd er nog volop genetwerkt. De bezoekers bestonden uit zowel deelnemers van een van de ZP netwerken, als andere geïnteresseerden, ZP’ers die nog in de opstart fase zitten en ZP’ers met al wat jaren ervaring. Er werd dus nog lang nabesproken.
Al met al was het een mooie avond, waar iedereen met positieve feedback, een nieuw doel en nieuwe energie naar huis ging.