Samen op weg naar online succes!

Samen op weg naar online succes!

Het was een enerverende bijeenkomst bij Interwijs. Jan Piet had veel te vertellen, voldoende stof over “online succes” om een hele dag te vullen want er is veel te weten over de do’s and dont’s voor het inrichten van je website. Hij moest het met slechts een uurtje of twee doen, maar Jan Piet had de vaart er goed in, dus dat kwam goed.
Veel wetenswaardigheden passeerden de revue zoals “Voor een goed online succes moet de verhouding goed zijn tussen onpage, offpage en goede techniek”. Ga er maar aan staan! Jan Piet vergelijkt dit met het maken van vuur: een goed vuur ontstaat door de juiste verhouding van brandstof, zuurstof en temperatuur.
Veel stof tot nadenken en dan zijn er uiteindelijk twee conclusies mogelijk: óf je krijgt er energie van om met alle tips en weetjes aan de gang te gaan om je website te verbeteren; óf je denkt “dit is helemaal niets voor mij, hier zijn anderen veel beter in”. In het laatste geval kom je tot de conclusie dat het beter is om het uit te besteden. Dan was het evengoed een zeer waardevolle presentatie omdat je nu beter weet waar je het over moet hebben met de partij die voor jou je website bouwt.