Samenwerken aan de Stationsweg

Samenwerken aan de Stationsweg

Op een ZP Meppel avond over online marketing kwamen Saskia en Gijs elkaar tegen. Op die avond werd voor Gijs al snel duidelijk dat er met social media meer te winnen is dan gedacht, maar ook strategie vergt om er mee bezig te zijn. Aangezien er toch een nieuwe website moest komen voor Bewegink, was het al snel duidelijk dat Duidelijk Sas hiervoor een goede partij is.
In het samenwerkingsproces, waarbij ook Johan! is aangehaakt voor de tekstredactie op de website, bleek al snel een gezamenlijke behoefte om de samenwerking met andere ondernemers meer op te zoeken. Een gedeelde wens is een verzamelgebouw waar ontmoeten van andere ZP’ers gemakkelijk wordt gemaakt of liefst zelfs gestimuleerd. Beiden waren op zoek naar een kantoorruimte buiten huis.
Zo hebben ze nu samen een tweetal ruimtes gehuurd aan de Stationsweg 70 (op de 1e verdieping van het stationsgebouw), waar ze graag andere ondernemers uitnodigen voor een kop koffie of thee en ruimte willen bieden aan samenwerken. Het is voor hen een mooie plek om te werken en die delen ze graag. Mocht je dus als ZP’er op zoek zijn naar een werkplek, overlegruimte of trainingsruimte dan kun je altijd bellen. De ruimtes zijn te gebruiken tegen een passende tegemoetkoming in de kosten, hier zit geen verdienmodel achter. De winst zit in de samenwerking!

Gijs en Saskia zien je graag aan de Stationsweg!