Wat heeft ZP Meppel voor waarde voor jou?

Wat heeft ZP Meppel voor waarde voor jou?

Michelle Rodenhuis: “ZP Meppel heeft mij veel leuke nieuwe contacten opgeleverd, die mij zowel persoonlijk als zakelijk op korte termijn veel hebben opgeleverd. Voor zowel mijn zakelijke als persoonlijke ontwikkeling heeft het mij verder gebracht.”

Anoula Voerman: “De kennissessies leveren mij veel waardevolle informatie op die ik als zelfstandige makkelijk in kan zetten in mijn dagelijkse werk. Mijn netwerk is uitgebreid met interessante contacten.”

Frank Visser: “Wat je niet weet dat weet je niet. De besloten avonden leveren veel diepgang en inzicht in wat een netwerk voor je kan betekenen. De intrinsieke kracht van het delen en samenwerken.”

Rolf Hoevenberg: “Mensen om mij heen verzamelen waarmee ik kan linken, waar ik kennis en hulp kan ophalen. Het is een manier van acquisitie die voor mij prettig werkt. Andere deelnemers kennen en vertellen over mij.”

Saskia de Jonge: “Door ZP Meppel ben ik in contact gekomen met andere ZP’ers uit de buurt. Het waardevolle is dat we elkaar kunnen versterken of aanvullen. Samen staan we sterker!”

Wim Meijer: “Door ZP Meppel heb ik veel leuke mensen leren kennen die mij op een andere manier naar mijn business hebben leren kijken.”

Gijs Stegink: “De waarde van ZP Meppel zit voor mij in het kunnen delen. Zowel qua ruimte, als kennis en ervaring delen met andere ZP’ers.”

Algert Uiterwijk Winkel: “ZP Meppel heeft mij waardevolle contacten opgeleverd met zelfstandigen die ik beter heb kunnen leren kennen en waardoor ik beter een ambassadeur voor hen kan zijn en zij voor mij.”