Werkstation Meppel voor ZP-ers

Werkstation Meppel voor ZP-ers

Op een van de mooiste plekken in Meppel is het Werkstation Meppel gevestigd. Dé plek voor ondernemen en inspireren. Het doel van het Werkstation Meppel is om zelfstandig ondernemers een (flex)werkplek te bieden én de verbinding tussen de verschillende ondernemers te versterken. Dus niet alleen samen werken, maar ook samenwerken faciliteren.
We bieden een zestal werkruimtes. Een ingerichte vergaderzaal, een inspiratieruimte met flex werkplekken en vier kleinere werkruimtes waarin je alleen kan werken of bijvoorbeeld een overleg met drie of vier mensen kan voeren.
Bij de koffieautomaat of tijdens een gezamenlijke lunch is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen werkt, maar ook verder komt met je bedrijf. Samen werken en samenwerken, dat is waar we voor gaan bij Werkstation Meppel.
Regelmatig jagen we de samenwerking tussen de gebruikers aan door je uit te nodigen voor gerichte themabijeenkomsten. Natuurlijk mag je ook zelf en bijeenkomst verzorgen, sterker nog dat hebben we het liefst. Uitgangspunt is immers dat we elkaar versterken in Werkstation Meppel. Vóór elkaar en mét elkaar!
Wil je meer weten of de ruimtes bekijken? Neem contact op via post@werkstationmeppel.nl.