Inspirerend, interactief, informerend!

Open Coffee Meppel 2.0 is dé manier om op een laagdrempelige, interactieve en inspirerende manier te netwerken, met ondernemers, zelfstandige professionals, en mensen die geïnteresseerd zijn in ondernemen.
Open Coffee Meppel 2.0 wordt vier keer per jaar gehouden van 9:00 tot 10:30 uur en wordt daarmee een Open Coffee Ontbijt. Na 10.30 uur is er nog tijd om verder te netwerken. De dagen van de Open Coffee zullen afwisselend zijn, zodat iedereen kan aansluiten.

Data Open Coffee

De locatie varieert. De bijdrage is voor leden € 5,- voor het ontbijt. Niet leden betalen €10,-. De betaling kun je voldoen via het betaalverzoek die je krijgt bij opgave.

De succesformule achter Open Coffee Meppel is dat de deelnemers op een interactieve manier en op een toegankelijke locatie, kunnen genieten van een lekker ontbijt en een goede kop koffie en ondertussen interessante mensen kunnen ontmoeten.

Het blijkt dat er onverwachte, en soms verrassend zinvolle, gesprekken ontstaan tussen de deelnemers. Er is elke keer een informatief en interactief programma, en tijd en gelegenheid om jezelf of je bedrijf te presenteren.

Voor vragen kun je terecht bij info@zpmeppel.nl o.v.v. OCM.