Bestuur ZP Meppel

Het bestuur van ZP Meppel bestaat uit zelfstandige professionals uit de regio Meppel. Hierdoor weten wij precies waar de behoefte ligt en zijn wij in staat om dit als belangenbehartiger over te brengen.

Het bestuur wordt ondersteund door leden van de event- en communicatiecommissies

Gertjan

Holterman

Voorzitter

In de gemeente Meppel zijn er meer dan 1000 ZZP-ers actief. Een substantieel aantal, vaak gedreven,

ondernemers. Naast het georganiseerde MKB en een aantal corporate bedrijven verdient deze groep ondernemers een serieuze stem binnen het Meppeler bedrijfsleven. Dit kunnen we bereiken door ons te organiseren en samen te werken met andere ondernemersorganisaties en de gemeente. Hiervoor zet ik graag mijn energie en opgebouwde netwerk in, zodat we als ZPMeppel gaan meetellen als serieuze gesprekspartner. Daarnaast vind ik het belangrijk om ook ZZP-ers de gelegenheid te bieden zich te ontwikkelen en geïnformeerd te blijven over relevante actuele landelijke ontwikkelingen. Doe je mee?

Hannette 

Webbink

Netwerk

Elkaar kennen, steunen, motiveren, inspireren en waar het kan samenwerken.

Dit zijn voor mij als ondernemer belangrijke waarden en als ZZP-er heb je daar collega ZZP-ers voor nodig.

Ik ben een verbinder en een netwerker en voel me in deze functie als bestuurslid van ZP Meppel dan ook helemaal thuis.

Mijn deel in het netwerken zal voornamelijk gericht zijn op verbinding met andere ZZP-netwerken in de regio en op ZP Meppel intern.

Mocht je ideeën hebben hoe we ons als ZP Meppel kunnen verbeteren, aarzel dan niet om me te bellen, te appen of te mailen.

Frank 

van Bergen

Algemeen bestuurslid

communicatie

Ik ben van origine een echte Meppeler. Geboren in het ziekenhuis in Meppel en opgegroeid tussen de wijnflessen

Ik ben van origine een echte Meppeler. Geboren in het ziekenhuis in Meppel en opgegroeid tussen de wijnflessen van Wijnhandel van mijn ouders. Het ondernemerschap is mij al vroeg bijgebracht en dat heeft mij er ook toe gebracht om zestien jaar geleden voor mijzelf te gaan werken.

In mijn dagelijks leven ben ik interim manager of consultant op het gebied van klantenservice bedrijven en mijn specialiteit is met name workforce management. Ik doe dit onder de vlag van NEXT wfm waar ik tevens verantwoordelijk ben voor de interne en externe opleidingen en kwaliteit van onze consultants.

Ik woon samen met mijn twee kinderen achter de oude RSG in de Prinses Marijkestraat in Meppel.

Ik ben algemeen bestuurslid en focus me samen met Femke en Sigrid op de interne en externe communicatie van onze groep en ben het technisch geweten van de club.

Voor mij is ZP meppel:  gezelligheid, kennis delen, leren van en met elkaar en elkaar iets gunnen.

 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten

Mocht je ideeën hebben hoe we ons als ZP Meppel kunnen verbeteren, aarzel dan niet om me te bellen, te appen of te mailen.

Annet 

van Zeeburg

Secretariaat

Ik heb besloten me aan te sluiten bij het bestuur na een oproep onder de leden.

Mijn keuze werd gedreven door de focus van het nieuwe bestuur: dynamiek en interactie met de leden en andere verenigingen. Ik geloof dat we sterker staan als we elkaars expertise kennen en benutten. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking en het samen versterken van onze gemeenschap

Gertjan

Holterman

Voorzitter

In de gemeente Meppel zijn er meer dan 1000 ZZP-ers actief. Een substantieel aantal, vaak gedreven,

ondernemers. Naast het georganiseerde MKB en een aantal corporate bedrijven verdient deze groep ondernemers een serieuze stem binnen het Meppeler bedrijfsleven. Dit kunnen we bereiken door ons te organiseren en samen te werken met andere ondernemersorganisaties en de gemeente. Hiervoor zet ik graag mijn energie en opgebouwde netwerk in, zodat we als ZPMeppel gaan meetellen als serieuze gesprekspartner. Daarnaast vind ik het belangrijk om ook ZZP-ers de gelegenheid te bieden zich te ontwikkelen en geïnformeerd te blijven over relevante actuele landelijke ontwikkelingen. Doe je mee?

Hannette 

Webbink

Netwerk

Elkaar kennen, steunen, motiveren, inspireren en waar het kan samenwerken.

Dit zijn voor mij als ondernemer belangrijke waarden en als ZZP-er heb je daar collega ZZP-ers voor nodig.

Ik ben een verbinder en een netwerker en voel me in deze functie als bestuurslid van ZP Meppel dan ook helemaal thuis.

Mijn deel in het netwerken zal voornamelijk gericht zijn op verbinding met andere ZZP-netwerken in de regio en op ZP Meppel intern.

Mocht je ideeën hebben hoe we ons als ZP Meppel kunnen verbeteren, aarzel dan niet om me te bellen, te appen of te mailen.

Annet 

van Zeeburg

Secretariaat

Ik heb besloten me aan te sluiten bij het bestuur na een oproep onder de leden.

Mijn keuze werd gedreven door de focus van het nieuwe bestuur: dynamiek en interactie met de leden en andere verenigingen. Ik geloof dat we sterker staan als we elkaars expertise kennen en benutten. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking en het samen versterken van onze gemeenschap

Cary 


Olinga

Penningmeester

Ik hoop samen met het nieuwe bestuur en jullie ZP Meppel groot te kunnen maken

Ik hoop samen met het nieuwe bestuur en jullie ZP Meppel groot te kunnen maken. Er blijken nog veel zelfstandige professionals in onze regio te zijn die geen lid zijn van ons mooie netwerk. Daar ligt een grote uitdaging. Elke ondernemer, groot of klein, loopt wel eens tegen problemen en met alle knowhow binnen onze organisatie van moeten

Frank 

van Bergen

Algemeen bestuurslid

communicatie

Ik ben van origine een echte Meppeler. Geboren in het ziekenhuis in Meppel en opgegroeid tussen de wijnflessen

Ik ben van origine een echte Meppeler. Geboren in het ziekenhuis in Meppel en opgegroeid tussen de wijnflessen van Wijnhandel van mijn ouders. Het ondernemerschap is mij al vroeg bijgebracht en dat heeft mij er ook toe gebracht om zestien jaar geleden voor mijzelf te gaan werken.

In mijn dagelijks leven ben ik interim manager of consultant op het gebied van klantenservice bedrijven en mijn specialiteit is met name workforce management. Ik doe dit onder de vlag van NEXT wfm waar ik tevens verantwoordelijk ben voor de interne en externe opleidingen en kwaliteit van onze consultants.

Ik woon samen met mijn twee kinderen achter de oude RSG in de Prinses Marijkestraat in Meppel.

Ik ben algemeen bestuurslid en focus me samen met Femke en Sigrid op de interne en externe communicatie van onze groep en ben het technisch geweten van de club.

Voor mij is ZP meppel:  gezelligheid, kennis delen, leren van en met elkaar en elkaar iets gunnen.

 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten

Mocht je ideeën hebben hoe we ons als ZP Meppel kunnen verbeteren, aarzel dan niet om me te bellen, te appen of te mailen.